Разделителна способност:
0.0001 mg , 0.001 mg , 0.001/0.002/0.005 mg , 0.002/0.01 mg
Обхват:
1.1 g, 2.1 g, 21 g, 31 g, 5 g, 6.1 g

Cubis® Ultra/ micro balance

Микро везни Cubis® с разделителна способност: 0.0001 mg-
0.01 mg и обхват: 1.1 g- 31 g.

Sartorius ултра- и микро- везните са проектирани за измерване на най- малките количества проби, с най- голяма прецизност.

Cubis® са първите лабораторни везни с изцяло модулен дизайн. Те се конфигурират свободно и се адаптират към различни сфери на приложение.

В проектирането и изработката на всяка везна от серията Cubis® е заложена една концепция: \"Просто най- добрата лабораторна везна в света\".

Всяка Cubis® безкомпромисно изпълнява критериите на индивидуалния потребител, благодарение на конфигурируемия модулен дизайн. Модулната система се състои от дисплей, тегловен модул и ветрозащитна камера. Интерфейсните модули и пълната гама аксесоари разширяват допълнително възможността за адаптация към конкретни приложения.

Везните Cubis® отговарят на строгите критерии на фармацевтичната индустрия, системите за управление на качеството и изискванията на добрата производствена практика (GMP).

Качеството, производителността и прецизността на везните Sartorius са легендарни и не изискват коментар. Технологичните иновации при проектирането и изработката на везните Cubis® ги поставя далеч пред настоящите стандарти във високия клас. Сред уникалните характеристики на серията Cubis® са:
• Q- Level нивелиране- нивелиране на везната с едно натискане на бутон- бързо, лесно и безпогрешно.
• isoCAL- напълно автоматично калибриране.
• Q- Guide концепция- индивидуалният работен процес се настройва по бърз и безпроблемен начин. Софтуерът и потребителският интерфейс винаги представят само онази част от настройките, необходими за дадено приложение. Ако е дефинирана задача, потребителят бива преведен през настройките директно и интерактивно. Модулният дизайн и комплицирания софтуер покриват пълния диапазон лабораторни приложения- от просто претегляне до администриране на сложни работни процеси.
• Q-Pan Off-center- технология за компенсация при поставяне на пробата по периферията на блюдото за претегляне
• Q-Com- двустранна комуникация с компютър и др. устройства чрез вградени USB, RS232C, Ethernet и слот за SD карта памет
• Cubis® лабораторните везни се предлагат с моторизирана камера за изолиране на външни влияния. Камерата предоставя отлична видимост към тегловния модул и спестява ценно лабораторно пространство

Везните от серията Cubis® са изработени изцяло с най-качествените материали за гладка и безпроблемна дългогодишна работа.

Спецификации:

Разделителна способност:
0.0001 mg (0.0000001 g)
0.001 mg; 0.001/ 0.002/ 0.005 mg
0.002/ 0.01 mg

Обхват:
1.1 g, 2.1 g, 5 g, 6.1 g, 21 g, 31 g