Разделителна способност:
1 mg
Обхват:
35 g
Температура:
40 - 160°C

MA 35 Moisture Meter

Влагомерна везна с разделителна способност 1 mg (0.01%) и обхват: 35 g.

MA 35 е базов модел влагоанализатор, предназначен за ежедневна рутинна работа при анализ на проби от гледна точка на качествения контрол.

При този модел влагомер определянето на крайна точка е напълно автоматично. MA 35 продължително следи процеса на сушене и спира измерването при достигане на постоянно тегло на пробата.

Вградената тегловна система предоставя точност на измерване- 0.01 % влажност на пробата, с 1 mg резолюция, оптимизирана за употреба при големи температурни обхвати.

За нагряване на пробата, MA 35 е оборудван с два мощни метални нагревателя с тубуларна форма и мощност 360 W. В сравнение със стъклените нагреватели, в това число инфрачервени лампи и халогенни нагреватели, металните тубуларни нагреватели (dark radiators) са изключително здрави и надеждни, устойчиви на прах и вибрации.

Дизайнът на MA 35 е фокусиран върху точността и лесната работа. Стегнатият дисплей показва цялата необходима за процеса информация. Разбираеми икони водят потребителя през стъпките- от тариране до начало на измерването.
В паметта на апарата могат да бъдат въведени няколко рутинни протокола за работа. Всички важни параметри могат да бъдат достигнати и сменени за секунди.

Опционален принтер YDP20-0CE, дава възможност за разпечатване на резултатите от анализ, както и тегловната система и температурната калибрация като детайлен GLP репорт.

Основни характеристики:

• Разделителна способност: 1 mg/ 0.01% влага
• Обхват: 35 g
• Температурен обхват: 40 - 160°C
• Нагряване на пробата чрез два метални нагревателя с тубуларна форма и мощност- 360 W
• Избор между два варианта за определяне на крайна точка: напълно автоматично или дефинирано по време
• Специални версии за съвместимост с FDA/HACCP (без стъклени компоненти)