Клиенти

„Сарториус България” ЕООД е дългогодишен, надежден партньор на водещите предприятия от фармацевтичната, биотехнологичната и хранително- вкусовата промишленост, както и на изследователски, контролни и медицински лаборатории в цялата страна.

За нас

 „Сарториус България” ЕООД е официален представител и сервизен център на Sartorius Stedim Biotech и Sartorius Lab Instruments в България. Екип от квалифицирани специалисти е на разположение при предлагане на аналитични, технически и технологични решения.
Със свойте повече от 140 години опит, Sartorius AG е водещ доставчик на оборудване за производствените процеси и осигуряване на качеството във фармацевтичната, хранително- вкусовата и биотехнологичната промишленост. Предлага интегрални решения покриващи ферментация, филтрация, пречистване и лабораторни технологии, подкрепящи индустрията за развитие на безопасно и икономично производство.
Компанията е силно обвързана с научната общност, разработва иновативни продукти за аналитични лабораторни приложения и е посветена на философията за претворяване на науката в решения.